Panel: Diyet kolesterol için uyarıyor

Çıkış yolu üzerinde olabilir, kalp sağlığı için kolesterol kaçınarak hakkında uzun zamandır tavsiye.

Aralık, yüksek kolesterol gıda kaçınarak hakkında etkili bir federal panel Beslenme Kuralları Danışma Kurulu-vardır hurdaya uzun süredir devam eden kurallar yayınlanan bir taslak raporda. Taslakta, böyle bir yumurta sarısı-artık “endişe besin” olarak listelenen gibi besinlerde kolesterol bulundu.

Panel henüz nihai raporunu yayımlandı değil.

Ama nihai rapor Washington Post haberine göre, kolesterol hakkında aynı tavsiyelerde bulunmaktadır.

Komite, kandaki LDL kolesterol, “kötü” kolesterol düzeyi yüksek riskleri hakkında tavsiyeler geri değil. Yüksek LDL düzeyleri olan kişiler kalp krizi riski daha fazladır.

Komite beslenme önerileri vermek Sağlık ve İnsan Hizmetleri Departmanı ve ABD Tarım Bakanlığı, kendi nihai öneriler göndereceğiz. Bu bölümler Amerikalılar için Diyet Yönergeleri, 2015 sonra bu yıl ihraç bekleniyor.

USDA ve HHS sözcüleri onaylamak veya Posta hikayeyi inkar reddetti. Bir açıklamada, ABD Tarım Bakanlığı komitesinin faaliyetleri doğada sadece tavsiye niteliğindedir “dedi. Biz 2015 Diyet Rehberi için formüle Biz, danışma kurulu, yanı sıra kamu yorumların ve diğer uzmanların görüşlerinden öneriler gözden bekliyoruz önümüzdeki yıl boyunca Amerikalılar. ”
Bira-hırpalanmış balık Carl evinde, Hardee Lent için
Önerilen kolesterol değişimi diğer sağlık gruplarının tutumları doğrultusunda olacağını, Robert Eckel, Amerikan Kalp Derneği eski başkanı diyor. Kalp dernek ve Amerikan Kardiyoloji Koleji 2013 yılında beslenme kuralları yayınladı, ancak kolesterol konusunda tavsiye içermiyordu. Onlar tüketmek ne kadar kolesterol düşürmek için ortalama kişi anlatmak için kesin kanıt değildi çünkü budur, Eckel diyor.

Diyabetli kişiler hala çok fazla kolesterol tüketen konusunda dikkatli olmalı, onların kalp risklerini artırabilir, hangi Eckel diyor.

Diğer kardiyologlar gıda kolesterol sınırlamak için insanlara söylüyorum durdurmak için zamanı katılıyorum.

“Bu doğru bir karar olduğunu,” Steven Nissen, ünlü Cleveland Clinic’te kardiyovasküler tıp başkanı söyledi. Yıllardır, “Biz yanlış beslenme kuralları var. Onlar yıllardır yanlış oldum.”

O standart kolesterol ile ölçülen bir kişinin kan kolesterol düzeylerinin sadece 20% diyet testleri-geldiğini kaydetti. Dinlenme genlerinden geliyor, dedi.

“Biz İyi bilime dayalı asla. Yumurta yemek için değil insanlar söyledim,” Nissen dedi.

Yağ ve kolesterol yüksek gıdalar önlemek için Önerileri genellikle daha fazla kalori vardı şeker ve karbonhidrat yüksek gıdalar, geçiş birçok Amerikalıyı açtı. “Biz şişmanladıkça var,” Nissen diyor. “Biz daha fazla diyabet var.”

Son çalışmalar bile doymuş yağ ve tuz uzun zamandır tavsiye yanlış olabileceğini düşündürmektedir, Nissen diyor.

Marion Nestle, New York Üniversitesi’nde beslenme, gıda çalışmaları ve halk sağlığı bölümünde profesör, federal hükümet komitesinin tavsiyelerine uymak zorunda olmadığını belirtiyor.

Tavsiye son seti – 2010 kurallar – tek yumurta miktarı hakkında, en az 300 miligram diyet kolesterol günde tüketmek Amerikalıları tavsiye. Nelson o komitenin kararı hiçbir iç bilgiye sahip dedi.

“Komite, bu öneri bırakarak ise pek çok kişi diyet kolesterol çok artık önemli değil statin alıyor, bunun nedeni olabilir,” Nelson dedi. “Geçen çalışmada o kalp hastalığı riskini, statin götürüyorlardı deneklerin% 90 yükselterek yumurta temize gördüm. Ama biz beklemek ve bu konuda çok demeden önce komite gerçekte ne diyor görmek gerektiğini düşünüyorum.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın