Aşk konusunda ankara travesti kendisini şanssız hissediyor

Aşk konusunda ankara travesti kendisini şanssız hissediyor
Aşk konusunda ankara travesti kendisini şanssız hissediyor
Aşk konusunda ankara travesti kendisini şanssız hissediyor
Aşk konusunda ankara travesti kendisini şanssız hissediyor

Bahar aylarının ardından havalar ısınmaya başladı. Aşk ayları olarak adlandırılan bahar aylarında ankara travesti aşksız geçirdi. Doğru ilişkinin en çok aşk ile karıştırılması yanlış bir düşünce onlar için. Çünkü mutlak sevgi illa aşk olarak adlandırılmamalıdır. Yanılgı ve kötü giden bir ilişki aşk bile olsa insana zarar verebilir. Kriterleri gereğince doğru kişiyi seçebilen kişiler bazı durumlarda abartarak hareket eder ve gereksiz anlamlar yükleyerek ilişkilerine zarar verir. Kalbinizin her attığı şeyi bu doğrultuda anlamlandırırsanız büyük bir sorun ortaya çıkar mutsuz olabilirsiniz. Doğru kişi ve doğru zaman orantısına dikkat etmek gerekir. Bir çok uzmana göre aşk esasen doğru zamanda olduğu zaman mutluluk getiriyor. Bu bağlamda o zamanı beklemek gerektiğine inanıyorlar. Zamansız gelen aşk illa doğru olmayan bir ilişki demek değildir. Çünkü bazı durumlarda kalbiniz sizi dinlemeyebilir.
Düzgün giden bir cinsel hayat çoğunlukla aşktan önce gelebilir. Ankara travesti bunun doğru bir yaklaşım olduğunu düşünüyor. Çünkü libido yüksekliği ilginizi çekmeyecek insanları farklı algılamanıza yol açabilir. Hayatınızın merkezinize yerleştirdiğiniz insanı doğru yöntemlerle seçmeniz gerekiyor. Büyük bir hayal kırıklığının etkisi üzerinizde uzun zaman sürecek psikolojik sorunlara gebe olabilir. Yaklaşım , konuşma , etkileşim alanlarınızda ona ne kadar yer verdiğiniz , duyduğunuz hislerin derecesini belirlemelidir. Aşk hiç bir zaman hayatın merkezinde olmamalıdır. Mantık ile yanyana yürütebildiğiniz her ilişki sizi muhakkak mutlu olmaya yönlendirmez. Bireysel yaşantımızın tamamını bir insana bağlamak doğru bir düşünce değildir. İnsanın içinde bulunan kendi huzurunu koruması da büyük önem taşımaktadır. Hayatınıza dahil ettiğiniz insanları tanımak için harcadığınız zamanı kendi huzurunuzu koruyarak yapmalısınız. Aksi taktirde kendi mutluluğunuza davetiye çıkarmış olacaksınız.
Ankara travesti sosyal ilişkilerinde hesap yapmayı sevmiyor. Nedeni ise oldukça açık kurgulanan çıkarlara dayanan ilişkiler onlar için uygun değil. Bir ilişkide onlar için olmazsa olmazlar en çok dürüstlükten geçiyor. Hayatına aldığı insanlara güven duyarak yola çıkmayı tercih ediyorlar. Adı statüsü ne olursa olsun sonsuz bir güven ile yaklaşmak istiyorlar. İlişkilerin temeli her ne kadar insani ilişkiler , sosyalleşmek yada mutluluk olsa bile en çok istenilen şey dürüstlük oluyor. Dürüst olmayan birisi ile çıkılacak her yolun sonu güzel bitmeyebilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın